google-site-verification=eBFk2cBBL609C7UFjp8IMEU2iCwonRooZyQ945s4w6M google-site-verification=eBFk2cBBL609C7UFjp8IMEU2iCwonRooZyQ945s4w6M

THE EXPERTS WHO CREATE

NEW REALITIES

VOOR

▪︎ Strategie

▪︎ Fusies en Overnames

▪︎ Herstructurering

▪︎ Bedrijfswaardering

CONTACT

Nieuwe wegen ontdekken, uitstippelen en invullen is onze kracht. Corporate Finance is ons vak. Crossings Advisory biedt advies voor strategie, fusies en overnames, herstructurering en bedrijfswaardering. Wij staan voor advies over een nieuwe benadering.

 

Wij ondersteunen ondernemers  bij in het uitzetten van een strategie en een nieuwe richting. Onze focus ligt hierbij op business model innovationbusiness planningscenario analysis en investment decisions en change management

 

Wij zetten fusies en overnames in als middel om strategische doelen sneller te bereiken. Wij brengen mensen en bedrijven bij elkaar daar waar het gaat om bedrijfsovernameverkoop van bedrijven, verkoop van aandelen of delen van bedrijven, verkoop van specifieke activa en bedrijfsopvolging.

 

Een brugfunctie vervullen wij bij participaties, joint ventures, fusies en andere samenwerkingsvormen. Crossings Advisory is aangesloten bij de Dutch Corporate Finance Association (www.dcfa.nl).

Bij corporate restructuring of andere bijzondere situaties, inclusief conflicten met partners of aandeelhouders, is het snel nemen van de juiste beslissingen cruciaal. U wilt uw bedrijf weer op de juiste weg krijgen en de schade beperken. In die situaties staan wij er en nemen, indien nodig, de regie.

 

Bent u op naar een onafhankelijke en objectieve bedrijfswaardering?

Onze register valuators maken objectieve en zo nodig anonieme bedrijfswaarderingen. Hierbij leggen we de fundamenten van de onderneming bloot en onderzoeken we alle aspecten die van invloed zijn op de waarde van de onderneming.

 

Crossings advisory is aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Register Valuators (www.nirv.nl) en de European Association of Certified Valuators and Analysts (www.eacva.com) en kan u eventueel bijstaan waar het gaat om waardering bij een overname, geschillen over een waardering, een impairment test, economische schade of in een gerechtelijke procedure.

Wij maken graag persoonlijk kennis als u nieuwe wegen wilt inslaan. Meer informatie vind u op www.crossings-advisory.com.

DEN HAAG

Zuid Hollandlaan 7

2596 AL Den Haag
(Postadres)

AMSTERDAM

Barbara Strozillalaan 101-201
1083 HN Amsterdam

ROTTERDAM

Hofplein 20
3032 AC Rotterdam

CONTACT

THE NETHERLANDS

Follow us
  • LinkedIn Crossings Capital
  • Facebook Crossings Capital
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

MEET OUR FAMILY

CROSSINGS

© 2021 | Logo & website proudly created byMichiel