google-site-verification=eBFk2cBBL609C7UFjp8IMEU2iCwonRooZyQ945s4w6M google-site-verification=eBFk2cBBL609C7UFjp8IMEU2iCwonRooZyQ945s4w6M
jack-anstey-415825.jpg

THE CAPITAL THAT CREATES

NEW REALITIES

VOOR

▪︎ Investment opportunities

▪︎ Capital raising

▪︎ Capital restructuring

CONTACT

+31 (0)85 2006244

Crossings Capital begeleidt uw organisatie bij het verkrijgen van financiering voor uw plannen en geeft u onafhankelijk financieringsadvies. Wij helpen u met het realiseren van ambities, door het vinden van de juiste financieringsvorm tegen de beste condities. 

 

De laagste financieringslasten met behoud van (zoveel mogelijk) zeggenschap, daar staan we voor. Dit doen we voor nieuwe financieringen of om de bestaande financieringssituatie te optimaliseren. Door middel van financial engineering en scenario-analyse komen we samen met u tot een optimale financieringsstructuur voor uw onderneming, voor nu en in de toekomst.

 

Het vinden van de juiste financiering begint met de juiste onderbouwing. Een gedegen onderbouwing, meestal samengevat in een financing memorandum,

is cruciaal voor het creëren van draagvlak bij de gekozen financiers, of dit nu financiering is voor groei, voor herstel of voor overnames.

 

In het doorgetimmerde financing memorandum is het geselecteerde financiële scenario opgenomen, wat vervolgens wordt voorgelegd aan een selectegroep financiers of investeerders. Crossings Capital beschikt over contacten bij alle grote financieringsinstellingen en meer dan 300 investeerders in Europa en daarbuiten. 

 

Voor investeerders, private equity maatschappijen en investeringsfondsen, zijn we continu pro-actief op zoek naar goede bedrijven om in te investeren. Wij voeren marktanalyses en industrie-analyses uit om goede investeringsmogelijkheden te herkennen en verkennen.

 

Een goede financieringsaanvraag begint met een kennismaking. U bent van harte welkom.

DEN HAAG

Zuid Hollandlaan 7

2596 AL Den Haag
(Postadres)

AMSTERDAM

Barbara Strozillalaan 101-201
1083 HN Amsterdam

ROTTERDAM

Hofplein 20
3032 AC Rotterdam

CONTACT

THE NETHERLANDS

Follow us
  • LinkedIn Crossings Capital
  • Facebook Crossings Capital
  • Twitter Crossings Capital

MEET OUR FAMILY

CROSSINGS

© 2021 | Logo & website proudly designed byMichiel