google-site-verification=eBFk2cBBL609C7UFjp8IMEU2iCwonRooZyQ945s4w6M google-site-verification=eBFk2cBBL609C7UFjp8IMEU2iCwonRooZyQ945s4w6M
Together%20at%20the%20Top_edited.jpg

THE PEOPLE WHO CREATE

NEW REALITIES

VOOR

▪︎ Recruitment & Selection

▪︎ Interim Management

▪︎ Succession

▪︎ Assessments

▪︎ Vacancies

CONTACT

+31 (0)85 0685586

Soms kan één persoon het verschil maken. Een onderneming heeft goede mensen nodig om alle plannen te kunnen realiseren. De mensen die het de doorslag kunnen geven bij transformatie en groei van uw organisatie zoeken vaak juist uitdaging en ontwikkeling. 

 

Crossings People brengt deze twee groepen bij elkaar en specialiseert zich hierbij in professionals op de gebieden strategie, fusies en overnames (M&A) en herstructurering. Hierbij kan het gaan om werving en selectie voor vaste banen, bedrijfsopvolging of kritieke interim interim posities op directieniveau.

Voor interim posities op de gebieden van Strategie, M&A en herstructurering beschikt Crossings People over een breed netwerk van specialisten in een keur aan industrieën. Wij dragen alleen mensen voor waarvan wij weten dat ze klus aankunnen, met aantoonbare resultaten. Eventueel kunnen de kandidaten in kritieke situaties worden bijgestaan door adviseurs van Crossings Advisory

Een goede bedrijfsopvolging moet aan vele eisen voldoen en is mensenwerk bij uitstek. Mensen moeten bij elkaar passen, de financiering moet passen, het moet fiscaal vriendelijk gebeuren, de gevoeligheden binnen de familie moet (h)erkend en opgelost worden, etcetera. Wij begeleiden dit soort processen voor een succesvolle opvolging. Voor de begeleiding, ook na overdracht, bieden we ervaring en kennis om de verwachtingen uit te laten komen.

Het selecteren van Strategie en M&A specialisten vereist een grondige kennis van het vak. Crossings People beschikt over de expertise en het netwerk om de juiste mensen snel te kunnen selecteren. Wij brengen mensen met ambitie en een passie voor transformatie bij elkaar. Werving en selectie met kennis van de te vervullen rol in de onderneming en met inzicht in de de persoon die het moet gaan doen, dat is onze missie. Meer informatie kunt u ook vinden op www.crossings-people.com.

Mensen bij elkaar brengen begint met een grondige kennismaking. U bent van harte welkom!

DEN HAAG

Zuid Hollandlaan 7

2596 AL Den Haag
(Postadres)

AMSTERDAM

Barbara Strozillalaan 101-201
1083 HN Amsterdam

ROTTERDAM

Hofplein 20
3032 AC Rotterdam

CONTACT

THE NETHERLANDS

Follow us
  • LinkedIn Crossings Capital
  • Facebook Crossings Capital
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

MEET OUR FAMILY

CROSSINGS

© 2021 | Logo & website proudly designed byMichiel